Autònoms, al juny: què cal tenir en compte?

Últim mes per fer la Declaració de la Renda i finalitza el segon Trimestre Fiscal

06 Jun, 2019

Autònoms, al mes de Juny cal ja tenir presents els dos esdeveniments propers: últim mes per fer la Renda i finalitza el segon Trimestre Fiscal


Acabat el mes de Maig, les dues properes dates clau són a finals de Juny. El dia 26 de Juny és l’últim dia en què es podrà domiciliar el pagament la Declaració de la Renda si aquesta és a ingressar. Però si el resultat és a retornar, o es va al banc a finestreta, el termini màxim és el 1 de Juliol. L'altre esdeveniment important a tenir en compte és que a 30 de Juny es tanca el segon trimestre fiscal. Això vol dir que torna a tocar preparar papers per tal que el proper mes de juliol es pugui presentar i liquidar novament IRPF i IVA

Data límit de presentació de la Declaració de la Renda: 1 de Juliol 

Un tema igual d'important quan tenim clares les dates clau, és el fet de portar un control i estar atent el dia en que es fan els càrrecs de les liquidacions corresponents a les declaracions d'impostos fetes, normalment l'últim dia de mes. Aquest mes però, tenir en compte que la Renda a ingressar (si s'ha domiciliat en compte) la data serà el 1 de Juliol. Per últim, un altre càrrec important que els autònoms no han d’oblidar és el de la quota que paguen a la Seguretat Social, l’últim dia del mes.



Compartir:

Sobre nosaltres

Volem ser el teu Partner en gestoria , som especialistes en gestió de comunitats, assessorament financer, assegurances, laboral, fiscal, comptabilitat, habitatge i consultoria externa.

Contacte

Oficina
Plaça del Gas num. 1 - 08720, Vilafranca del Penedés

Xarxes socials

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència en la teva navegació, pots veure la política de cookies, aquí. Si continues navegant les estàs acceptant.